TSM KORO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

                                                                                              

 
TSM KORO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
 
HALKIN BEĞENDİĞİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROLARI AÇIKLANDI
 
 
              Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde, BTHTV organizasyonunda düzenlenen 2011 Yılı Türk Sanat Müziğinin en beğenilen 12 Korosu, 13 Haziran 2011 Pazartesi akşamı Kadıköy Evlendirme Salonunda açıklandı ve ödüllerini aldılar.
             İnteraktif TV Kanalı BTHTV’de İstanbul’da faaliyet gösteren 125 koro arasından halk oylaması ile en yüksek puan alan 12 koro ve şefleri geceye katıldılar ve her koro bir eser ile performans sergiledi.
              15 Nisanda başlayan oylamada 16852 kişi www.birtatlihuzur.tv.tr kanalına girerek oy kullandı. Oylamada her bilgisayardan günde bir defa oy kullanılabildi. Oylamaya yurt içinden olduğu kadar; Almanya, Hollanda, Belçika, Amerika ve Arap Ülkelerinden de katılım oldu.
              İstanbul’da 285 Türk Sanat Müziği Korosu olduğu söyleyen Müsevitoğlu, bu koroların 50’ sinin Kadıköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Korolar olduğu ifade etti.“ALO FASIL TÜRK SANAT MÜZİĞİ GRUBU” fasıl ile ses sanatçısı Nalan Göksu Cezer de solo konser ile geceye renk kattılar.
              Dereceye giren koroların yanı sıra “RADYO ALATURKA” adına Yayın Yönetmeni Seçil Süslü;’ye Türk Müziğine Destek Ödülü verildi.
Ödüller sahiplerine Programı yöneten Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Kültür Sanat Sorumlusu Nesibe Müsevitoğlu ile BTHTV Sahibi Sabih Akgün tarafından verildi.
              Program uydu üzerinden canlı olarak yayınlandı.
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nden Özlem Sönmez’e, Evlendirme Salonu Işık Kumanda görevlisi Halil Kırçiçek’e, Tonmaister Ali Çağrıtekinci’ye, BTHTV Mimarı Mürşide Agün’e, İnteraktif TV yapımcısı Ferhat Balaban’a da desteklerden dolayı teşekkür plaketleri verildi.
              Türk Müziği alanındaki önemli çalışmalarından dolayı “Sanat ve Sanatçı Dostu Özel Ödülü” ise Nesibe Müsevitoğlu’na verildi.
 
DERECE ALAN KOROLAR VE ŞEFLERİ:
 
1-PEFHEM TSM KOROSU – ŞEF: MELİSA ÇALLIOĞLU
2-ALO FASIL
3-KADIKÖY BELEDİYESİ BAĞDAT TSM KOROSU (ŞEF: SEVİNÇ ÇELEBİ ŞEKERCİ)
4-BÜLENT TÜRKELİ ANADOLU MUSİKİ KOROSU (ŞEF: HANDAN METİN)
5-ÇAĞDAŞ MUSİKİ TOPLULUĞU (ŞEF: ÖMER BİLEK)
6-KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜL DOSTLARI TSM KOROSU (ŞEF: HAYRİ PEKŞEN)
7-İLHAMİ ÖRNEKAL TSM KOROSU (ŞEF: MEHMET ÖZKAYA)
8-KADIKÖY BELEDİYESİ İNCİ YAMAN GENÇLİK KOROSU (ŞEF: İNCİ YAMAN)
9-LIONS 118 –Y TSM KOROSU (ŞEF: ALEADDİN PAKYÜZ)
10-PENDİK BÖLGE HASTANESİ TSM KOROSU ( ŞEF: PINAR YILMAZ)
11-PENTATONİK MÜZİK GRUBU ( ŞEF: OYA DİNÇER)
12-KADIKÖY BELEDİYESİ ŞEREF GÜLSÜN FASIL TOPLULUĞU (ŞEF: ŞEREF GÜLSÜN)

Geri