KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜLLÜLERİ

EĞİTİM TOPLANTISI

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi eğitim çalışmalarına başladı. Eğitim çalışmaları ilk olarak 2010 yılında faaliyete başlayan Rasimpaşa, Fikirtepe, Hasanpaşa, Dumlupınar, Zühtüpaşa Gön. oluşturduğu 5 mahalle ile yapıldı.2009 – 2010 yılına ait faaliyet raporları Gönüllü Merkezi Sorumlusu Engin BARAN tarafından mahalle birim başkanları ve temsilcilerine sunum eşliğinde anlatıldı.

Eğitim çalışmasına ise Gönüllü Merkezi Yönetim kurulu üyesi ve Kadıköy belediye meclis üyesi Sn. Ayşen Gürer tarafından yapıldı. Gönüllülük eğitim çalışmalarında Gönüllülük, gönüllü türleri, Gönüllülük bireye neler kazandır? , Gönüllünün İş Tanımı, Gönüllü Oryantasyonu, gönüllü motivasyonu, bilgi, iletişim, Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin Görev, ilke ve sorumlulukları, ile Kadıköy Belediye yönetmeliği hakkında mahalle temsilcilerine bilgiler verildi. Mahalle temsilcileri katıldıkları bu eğitim çalışmasının kendileri için çok önemli ve faydalı olduğunu bu eğitim çalışmasının gönüllülük vizyonlarına çok değerli bilgiler kattığını belirttiler.