2011 YILININ SON GÖNÜLLÜ BAŞKANLAR TOPLANTISI

Gönüllü Başkanlar toplantısı Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma  Merkezi’nde  7 Aralık 2011 Çarşamba günü Saat:11.00’de çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya Kadıköy Belediyesi’nin gönüllü  evleri başkanları  ile Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı ile Özel Kalem  Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşması Kadıköy Belediye başkanı Sayın. Av. Selami Öztürk yaptı. 2010 – 2011 yılı  faaliyetleri ile ilgili  çalışmalarından dolayı  tüm mahalle temsilcilerine ve emeği geçen tüm gönüllülerimize hizmetlerinden dolayı  teşekkür etti.

Kadıköylü  Gönüllülerle  bir çok hizmeti başardıklarını, gönüllülerin siyaset yapmadıklarını ancak memleket sorunlarına da duyarsız  kalmadıklarını, gönüllülerimizin ülkenin sorunlarını kendi mahalleleri  bazında çözme konusunda katkıda bulunduklarını belirtti.

Gönüllülerin sorunun değil  çözümün  parçası olduklarını belirten  Öztürk,  Kadıköy’de yaşayan insan profilinin  çok farklı olduğunu, bunun da Kadıköy Belediyesi için bir şans olduğunu, Kadıköy’deki mahallelerin sorunlarını kimi zaman gönüllüler aracılığı ile çözdüklerini  ifade ederek sözlerine devam etti.

Gönüllülerimizin  bir çok mahallede faaliyet gösterdiğini, bir çok mahalleden de Kadıköy Belediyesi Gönüllüsü olmak adına taleplerin geldiğini ifade eden Kadıköy belediye başkanı Sayın Öztürk tüm mahalle başkanlarına büyümemizin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini büyümekten ve çoğalmaktan çekinmememiz gerektiğini söyledi.

Bugüne kadar hizmet eden ve emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür eden Sayın Başkan yeni dönem mahalle gönüllü başkanlarının hedeflerimizi çok yükseklere taşıyacağını ifade ederek sözlerine son verdi.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu üyesi  Nesibe Müsevitoğlu Gönüllülere verdiği engin destekten dolayı Sayın  Başkanımıza ve Özel Kalem Müdürlüğü’ne bütün  gönüllüler adına teşekkür etti.

 
Geri