TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE YARIŞMASI
T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ
“13. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE ( ŞARKI) YARIŞMASI ’NA KAYITLAR BAŞLADI”
Kadıköy Belediyesi tarafından, Sanata ve Sanatçıya hizmet etmek, Türk Sanat Müziğine yeni eserler kazandırmak, bestecilerimizi özendirmek ve motive etmek amacı ile Türk Sanat Müziği Beste(şarkı) Yarışması bu yıl tekrar düzenlenmiştir.13 Yıldır düzenlenen yarışma, Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.
Müracaat kayıtları, 01 Şubat 2013  başlayacak, 20 Nisan 2013 tarihinde sona erecektir.
Yarışmanın  finali 22 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı, Kadıköy Evlendirme Salonunda yapılacaktır.
Ön eleme sonucu finale kalan 10 eser arasından ilk üç dereceye girenler para ödülü ile ödüllendirileceklerdir.
Katılımcılar Yarışma Şartnamesini; Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezinden,  Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri ile Kadıköy Belediyesi web sayfalarından temin edebilirler.
Detaylı bilgi için:
Nesibe Müsevitoğlu
(Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Kültür Sanat Sorumlusu)
www.kadikoy.bel.tr
www.kadikoybelediyesigonulluleri.com