CADDEBOSTAN GÖNÜLLÜLERİ
ETKİNLİK  ADI                 ‘’İZLENİMLER’’ FOTOĞRAF SERGİSİ
 
AÇIKLAMA
 
      Kadıköy Belediyesinin ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttükleri halkı geliştirmek amaçlı kurslardan fotoğrafçılık eğitimi Caddebostan Gönüllü Evi’mizde açıldı. Hami Özsomar  Eğitmenliğinde kursumuz başladı ve devam etmektedir.
        Bir tutkuydu fotoğrafçılık yeni kursiyerlerimiz için, tedirgin adımlarla başladıkları kurslara artık koşar adımlarla geliyorlardı. İlk derslerin ardından fotoğraf makinesini tedirginlikle tutan eller gitmiş yerine usta,ne yaptığını bilen ve kendisini fotoğrafçılık sanatının parçası olarak gören sanat severler gelmişti.
       Eğitmenlerinin sevgiyle öğrettiği bilgilerle hazırlanan öğrenciler artık vizörden bakan, objektiften gören  ve deklanşöre her dokunduklarında yeni bir heyacan kendileri için yeni bir dünya yaratıyorlar.Artık onlar fotoğraf sanatının bir parçasıydılar.
      Günler,haftalar,aylar birbirini kovalamış tüm zorlukları hiçe sayarak binlerce fotoğraf çekip , eğitmenleri Hami ÖZSOMAR ile birlikte serginin oluşması için fotoğraflar  hazırladılar.
       ‘’İZLENİMLER’’ sergisi için yer ararken müjdeli haber Özelkalem Ayca Akkaya ERDOĞAN’dan geldi tarih 01.03.2013 yer SEHREMANETİ binası SANAT GALERİSİ bu iyi haber ardından aldı bizi bir telaş ama inançlıydık, Caddebostan Gönüllü yönetimi,kursiyerler ve Eğitmenimiz Hami ÖZSOMAR beraberce inanılmaz bir çalışmayla harika sergimizi sanat severlerin beğenisine sunduk.
      Bu şölenimizin mimarlarının yanında birde bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri BAŞ, Müdür yardımcıları Fatma BESCİ ve Mustafa MERGEN,Kadıköy Gönüllü Merkezi yönetim kurulu üyeleri Ayşen GÜRER,Gülçin ERGUN,Nurhan KUTMAN,Haluk OKUMUŞ ve Özel Kalemden Ayça Akkaya ERDOĞAN hep beraber sergimizin açılışını neşe içinde yaptılar,sergimizi onurlandırdılar hepsine teşekkürler ediyoruz.Ayrıca Caddebostan resim kursiyeri dostlarımız,sanat severler, sanatçılarımız ve yakınları şeref verdiler teşekkürler ediyoruz.Öğrencileri yetiştirdiği gibi bu serginin gerçekleştirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Eğitmenimiz Hami ÖZSOMAR’a ve başarılı öğrencilerine teşekkürler ediyoruz.Sergimizin güzel geçmesi için emek sarfeden ikram ekibi ve Şehremaneti çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.
      Finalde işleri nedeniyle kolay zaman bulamayan her zaman sanatın ve sanatçının yanında olan Belediye Başkanımız  Av. Selami ÖZTÜRK’ün gelişiyle hepimizin yüzünde tebessüm belirdi ayrıca Başkanımız bütün sanatçılar ve fotoğraflarıyla tek tek ilgilendi bilgiler aldı yorumlar yaptı fotoğraf çekti sevincimizi , beklentilerimizi en üst seviyeye çıkardı artık çocuklar gibi şen,gururlu ve sevinçliydik teşekkürler Başkanımız var olun hep yanımızda olun demokrasi ve sanat yolunda beraber yürümek istiyoruz.Sevgi ve saygılarımızla.Caddebostan Gönüllüleri
 
      
       
 
Geri