CADDEBOSTAN GÖNÜLLÜLERİ
ETKİNLİK  ADI: Serap Mutlu Akbulut Türk Sanat Müziği Korosu

AÇIKLAMA

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Gönüllüleri “ Serap Mutlu Akbulut Türk Sanat Müziği Korosu” ilk konserini verdi.Türk Müziğinin unutulmaz sesi Serap Mutlu Akbulut, Kadıköy Belediyesi Caddebostan Gönüllüleri bünyesinde faaliyet gösteren şefliğini kendisini yaptığı “ Serap Mutlu Akbulut Türk Müziği Korosu” ile ilk konserini 5 Şubat 2013 Tarihinde, Kadıköy Evlendirme Salonunda verdi.Geçtiğimiz kasım ayında çalışmalarına başlayan ve de çok yeni olmasına rağmen, ilk konserlerinde başarılı bir performans sergileyen koro, Türk Müziğinin klasik tarzdaki eserlerini yorumladılar. Ağırlıklı olarak doktorlar olmak üzere ve değişik meslek gruplarından oluşan koro elemanları gecede birer eser ile solo yaptılar.Geceye misafir solist olarak katılan, Pop Star Yarışması birincisi İhsan Güvenç verdiği konser ile büyük ilgi gördü.Konser finalinde geceye katılan Kadıköy Belediyesi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu; “ – Uzun yıllardır Kadıköy’de yaşayan, sesi ve hanımefendi kişiliği ile Türk Sanat Müziği sevenlerin gönüllerde taht kuran, Serap Mutlu Akbulut Hanımefendinin Belediyemiz bünyesinde gönüllü bir koromuzda şef olmasından mutluluk duymaktayız. Yeni bir oluşum olmasına rağmen, koroya büyük bir katılım olması büyük bir başarı. Şefimize ve koromuza başarılar diliyorum.” Dedi. Konser sonunda, Serap Mutlu Akbulut da Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e, Nesibe Müsevitoğlu’na ve Caddebostan Gönüllü Başkanı İsmail Şevki Baki’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Korosuna katılmak isteyenlerin koro sorumlusu Mehmet Beyin “0532 473 27 25” Numaralı telefonundan kendilerine ulaşarak kayıt yaptırabileceklerini söyledi.