YASTAYIZ

Sayın Kadıköylüler,

Manisa'nın Soma İlçesinde, pek çok maden işçimizin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan maden kazası, tüm yurdumuzu yasa boğmuştur. Milletimizi derinden etkileyen bu üzücü olay ve hayatını kaybeden işçilerimizin anısına saygı gereği Kadıköy Belediyesi Gönüllülerince düzenlemeyi planladığımız konser, kermes ve diğer etkinliklerimiz iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Yaşanan üzücü olayda hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyoruz.

Kadıköy Belediyesi

Gönüllü Eğitim Ve Danışma Merkezi