MÜZİK GÖNÜLLÜLERİ
Ateşböceği Ercan Bostancıoğlu’nun esprili sunumu geceye büyük renk kattı.
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi NesibeMüsevitoğlu, yaptığı açılış konuşmasında; “-Türk Müziğini öğrenmek ve icra etmek üzere korolarda eğitim alan Kadıköylüler, haftanın belirli günlerinde bu vesile ile bir araya gelmekte, sevgi ve dostluk çerçevesinde sosyal bir birliktelik sağlamaktadırlar. Kadıköy Belediye Başkanımız da korolarımızın bu mutlu beraberliklerine destek vermek amacı ile çalışma ve konser mekanları tahsis etmektedir.Birbirinden değerli koro şeflerimizin yönetiminde müzik eğitimi alan Kadıköylüler, birikimlerini konserler aracılığı ile sizlere sunmaktadırlar. Bu akşam da Sn. Caner Bakır yönetimindeki Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri Akademi Türk Sanat Müziği Korosu ve solistleri performanslarını size sunacaklar. Türk Müziği öğrenmek, bu güzel bir dostluk ortamını paylaşmak isteyen herkesi korolarımıza katılmaya bekleriz.” Dedi.
Espirileri ile izleyicileri kahkahaya boğan Ateş Böceği Ercan, anlattığı fıkraların yanı sıra klasik bir eseri yorumlaması ile de büyük beğeni kazandı.
TRT İstanbul Radyosunun Seçkin Saz Sanatçıları ve Koronun saz sanatçılarının eşliğinde sahne alan Elli kişilik koro, Acem Aşiran Fasıl ile konserine başladı. Ardından Koro ve Solistler Türk Müziğinin Hüseyni, Hüzzam ve Rast Makamından oluşan eserlerini yorumladılar.
Koro ve solistlerin performansları izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı ve izleyiciler tarafından defalarca ayakta alkışlandılar.
 
 
Geri