GÖNÜLLÜLERDEN DOĞU'YA KIŞ DESTEĞİ
Acıbadem Gönüllüleri, Acıbadem – Hasanpaşa Haziran Meclisi ve Koşuyolu Gönüllü Evi Diyarbakır, Şırnak, Tunceli (Pülümür) ve Mardin’e kış yardımında bulundu. Gönüllüler, zor hava koşullarında yaşayan ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun destek olabilmek için, kaban, atkı, mont, bot, şapka, eldiven, ayakkabı gibi kışlık giysiler ve okuldaki çocuklar için kırtasiye malzemeleri, kitaplar, kalemler, defterler yolladı.
Acıbadem Gönüllü Başkanı Duygu Çelik, toplam 200 koliyi geceli gündüzlü çalışarak tek tek kadın, erkek, çocuk diye kategorilere ayırıp kolilediklerini söyleyerek, mahalleliye, gönüllülere, Acıbadem-Hasanpaşa Haziran Meclisi’ne, ve diğer Gönüllü Evlerine teşekkür etti. Kadıköy Belediyesinin kargo desteği ile malzemeleri yolladıklarını ifade eden Çelik “Belediye Başkanımız Sayın Aykurt Nuhoğlu’na her türlü desteği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.