FİKİRTEPE’DE SINAVA HAZIRLIK
Fikirtepe Gönüllü Evi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin birlikte yürüttüğü Fikirtepe Gönüllü Evi Eğitim Projesi devam ediyor. Geçen yıl YGS-LYS-TEOG sınava hazırlanan öğrencilere eğitim desteği verilen projede 100’e yakın öğrenci Anadolu-Fen liseleri ve üniversite hayaline kavuşmuştu.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla gönüllü evinde genç gönüllüler tarafından TEOG-YGS-LYS sınavına hazırlık ve 9-10-11. Sınıf liseli öğrencilerine takviye dersleri adı altında ders verilmeye başlandı. Lise öğrencilerine yönelik yarıyıl tatilinde üniversiteli genç gönüllüler tarafında hızlandırılmış program adı altında YGS-LYS-TEOG ve temel matematik dersleri veriliyor.

Proje ile ilgili konuşan Fikirtepe Gönüllüleri Başkanı Gülden Alagöz “Öğrencilerimize ders veren üniversiteli gönüllü öğrencilerimize, gönüllü danışmanlık yapan psikolog sayın Fatma Yılmaz’a , ayrıca geçen dönem kitap ve bu dönem burs ve yiyecek desteğinde bulunan Kriton Curi Parkı gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.
 
 
 
 

Geri