MÜJDAT GEZEN'E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sanat Merkezi’nin merdivenlerinden ziyaretçileri selamlayan Müjdat Gezen, alkışlarla karşılandı. Müjdat Gezen daha sonra, sanat merkezine gelerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten, moral ve destek veren ziyaretçilere teşekkürlerini ilettiği kısa bir konuşma yaptı.

1 Mart Çarşamba günü saat 15.00’te Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinden yaklaşık 300 kişilik gönüllü grubunun gerçekleştirdiği geçmiş olsun ziyaretinde sanatçıya çiçek verilirken, kısa bir basın açıklaması yapıldı. “Değerli Gönüllüler ve Kadıköylüler Biz Kadıköylüler olarak ülkemizde az yetişen ince ruha sahip bu insanların şahsına yapılmış ama hepimizi derinden yaralayan bu saldırıyı kabul etmek mümkün değildir. Bu saldırıyı sanata, sanatçıya ve ülkenin aydınlık geleceğine inanan insanlara yapılmış olarak değerlendiriyoruz” denilerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yapılan saldırı kınandı. Açıklamanın devamında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan öğrencilere de geçmiş olsun dileği iletildi. Yapılan basın açıklamasının ardından ziyaretçi grup dağıldı.