BİREYSEL GELİŞİM GÜNLERİ 2 EKİM'DE BAŞLIYOR!
 
BİREYSEL GELİŞİM GÜNLERİ 2 EKİM'DE BAŞLIYOR!
 

Türkiye’de ilk defa Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin imza attığı “Bireysel Gelişim Günleri” Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi sorumluluğunda 2 Ekim 2017 tarihinde Koşuyolu Gönüllü Evi’nde 13.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek olan açılış etkinliğiyle başlayacak. Geniş kapsamlı ve tamamen ücretsiz bir hizmeti hedef alan Bireysel Gelişim Günleri, Ekim-Haziran dönemi boyunca ağırlıklı olarak Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi ile Caddebostan ve Kozyatağı Kültür Merkezlerinde düzenlenecek. Ekim 2017’de başlayıp, Haziran 2018’e kadar devam edecek olan projenin detaylarının paylaşılacağı açılış etkinliği çok değerli isimlerin konuşmaları ile devam edecek.

 

Açılış etkinliğinde Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt NUHOĞLU, Pozitif Dergisi Yayın Yönetmeni Yaprak ÇETİNKAYA, araştırmacı-yazar Rengin SAKAOĞLU ve  sanatçı-müzisyen Gökhan KIRDAR Kadıköy halkıyla buluşacak. 

Bireysel dönüşüm rehberi ve gönüllü koordinatörü Damla Selin TOMRU’nun koordine ettiği Bireysel Gelişim Günlerinde psikoloji, psikoterapi, pedagoji, kişisel gelişim, yaşam koçluğu, sanat terapisi, müzik terapisi, aroma terapi, dans terapi, seramik, yoga, chi gong, kuantum, nefes, astroloji, reiki, NLP, EFT, Access bars, drama gibi farklı dallardan uzmanlar tarafından, yaşamı daha kaliteli ve dengeli bir şekilde yaşamak adına çözümler ve seçenekleri sunulurken; 21 farklı disipline ait uygulamanın gerçekleştirileceği program süresince vatandaşlar, kendilerine uygun olduğunu düşündükleri yöntemleri deneyimleme şansı yakalayacaklar.

 

Geri