ERENKÖY GÖNÜLLÜLERİNİN BARINAK ZİYARETİ
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri, Dünya Hayvanları Koruma günü nedeniyle, Kadıköy Belediyesi’nin Ataşehir’deki geçici hayvan bakımevini ziyaret etti ve kuru mama desteğinde bulundu. Geçici Hayvan Bakımevi’nde, son derece steril bir ortamda hayvanların aşı, kısırlaştırma ve tedavilerinin yapıldığını belirten Kadıköy Belediyesi Barınak ve Hayvan Hakları Koordinatörü Elif Narin, hayvan dostlarının belirli günlerde gelerek, sahiplendirme ve hayvanları gezdirme konusunda destek verdiklerini, ayrıca soğuk hava şartlarında barınak dışındaki hayvanların beslenmesinin de barınak tarafından karşılandığını belirtti. Barınak Sorumlusu Veteriner Hekim Murat Çırak’tan da hayvanların tedavi süreçleri ile ilgili bilgi alan gönüllüler, barınağı gezerek sahipsiz hayvanlarla zaman geçirdi. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Nurhan Sözer, barınak yetkililerine teşekkür ederek, ziyaretlerinin ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.